01.

EVENEMENT

Op 22 september 2019 gaat de tweede editie van ‘De Gregorian Bikers’ door. We streven naar een sfeervolle dag met als centraal thema de motorrijder.

Een aantal enthousiaste collega’s van MFC Sint Gregorius en OC De Beweging hebben vorig jaar voor het eerst een motorhappening georganiseerd voor het goede doel. Het oorspronkelijke idee kwam van de collega’s met een passie voor de motor maar al snel volgden er nog een aantal enthousiastelingen. Samen zetten we ons in om op een leuke en verbindende manier geld in te zamelen voor het goede doel.

De opbrengst van het evenement splitsen we op in 2 delen:

  • De helft gaat naar de ‘sociale kas’ van het MFC Sint Gregorius. Heel wat kinderen en jongeren worden bedreigd door een financieel zwakke thuissituatie. Met deze spaarpot helpen we hen in het voorzien van degelijke kledij, persoonlijke hygiëne, sport en ontspanning.
  • De andere helft gaat naar VZW Over-Hoop. Over-Hoop is een lotgenotengroep voor jongeren die een hersenletstel opliepen na een verkeersongeval. Men richt zich als lotgenotengroep zowel tot de ouders als de tot de ouders als tot de jonge verkeersslachtoffers zelf. Op ontmoetingsdagen is er ook aandacht voor de broers en zussen of grootouders. Over-Hoop staat open voor jongeren met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH) maar ook voor zij die uitsluitend een fysiek letsel opliepen. Over-Hoop is er voor kinderen en jongeren van 3 tot 35 jaar. Meer info op www.over-hoop.be.

ONZE SPONSORS